2015 Akrep Burcu

By : | 0 Yorum | On : Ocak 10, 2015 | Category : Genel

Sevgili Akrepler,

Siz yeni gözlerinizle dünyayı yeniden keşfediyor, kendinizi, yapacaklarınızı ve yeni sorumluluklarınızı fark ediyorsunuz. Gerçekten ne istediğinizi, neye ihtiyacınız olduğunu gözlemeli, başkalarından öğreneceklerinizi yabana atmamalısmız. Dünya hakkında öğrendikleriniz, deneyimlediklerinizi ve yaşadıklarınızı gözden geçirmenin ve ileriki yıllar için hazırlanmanın tam zamanı. Özellikle de hayatınızı yeniden yapılandıracağınız bu süreçte, biraz zorlansanız bile önümüzdeki yılların oluşacak tüm koşullarını bu zaman içesinde hissediyor olacaksınız.

Ortaklı işleriniz varsa veya ortak bir iş yapmayı düşünüyorsanız bu dönemi iyi değerlendirin. Yine bu süre zarfında hayatınız için önemli olacak sözleşmelere gönül rahatlığıyla imza atabilirsiniz. Başka bir ülkeye taşınma veya yer değiştirme gibi etkilerde şans sizden yana olabilir. Bu yıl içerisinde tanışacağınız insanlar hayatınızda önemli bir yere sahip olacaklar. O yüzden yeni ortamlarda ve çevrelerde tanışacağınız insanları kesinlikle pas geçmeyin. Çünkü bu insanlardan önümüzdeki dönemlerde de fayda görebilirsiniz.

Yine elinize bu dönem miras geçebilir. Biraz zorlananız veya bu mirasla ilgili birtakım sorunlar ortaya çıksa bile sonrasında rahatlıkla halledebilirsiniz. Eşinizin veya partnerinizin kaynaklarından ve gelirlerinden olumlu bir şekilde yararlanmanız da mümkün. Her anlamda başkalarından yardım almaya istekli olacak, yardım etmekten de kaçınmayacaksınız. Eğer almanız gereken bir kredi veya borç varsa Merkür’ün gerilemesini göz önünde bulundurarak bu dönem yani 4 Haziran’dan bir sonraki seneye kadar gönül rahatlığıyla almanız mümkün. Sezgileriniz daha fazla artmaya başlıyor sevgili Akrepler.

Artık birçok konudan, hayatın birçok kesitinden ilham almanız mümkün. Yalnız beşinci ev sizin borsa, spekülasyonlu işler alanınız olduğundan, borsada yatırım yapıyorsanız bu süreç içinde çok dikkatli adımlar atmalısınız. Yine aşk hayatınızda birtakım çözülmeler, dağılmalar veya birtakım kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Özellikle bu süreçte daha dikkatli ve gerçekçi bir bakış açısı kazanmaya bakın. Kadınlar açısından bu birazcık da belirsiz bir durum olabilir. Yine erkek figürleriyle, babalarıyla olan ilişkilerinde birtakım kararsızlıkları, güvensizlikleri olabilir. Bu süreç içerisinde eğer bir aşk yaşarsanız, ki aşk yaşama etkileriniz çok yüksek; bu aşkı kafanızda gereğinden fazla idealize etmeye çalışmayın. Çünkü gereğinden fazla yükleyeceğiniz anlamlarla bu süreç tamamlandıktan sonra elinize geçenler arasında çok ciddi bir fark olduğunu fark edebilirsiniz. O yüzden gerçekçi bakış açınızı asla kaybetmemeye çalışın.

Yakın çevrenizi etkileyici tavırlar, yakın çevreniz üzerinde baskı kurma veya kendi düşüncelerinizi ve yapmak istediklerinizi onlar üzerinde baskı yoluyla göstermeye çalışma gibi etkileriniz son birkaç yıldır fazlaydı. Bu sene de bu etkilere kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Yine iletişime dayalı konular; satış, reklam, pazarlama alanında kendi gücünüzü ortaya koyacağınız bir dönem içerisindesiniz. Yakın çevrenizde, akrabalarınızla veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde değiştirici ve dönüştürücü etkiler söz konusu. Yani bu süreç içerisinde sevgili Akrepler, artık beyninizi daha disiplinli, daha kontrollü ve daha etkili bir biçimde kullanmak ihtiyacı içerisindesiniz.Akrep Burcu Aşk Hayatı 2015

Bu sene Jüpiter ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızda sizlere şanslar verecek. Özellikle bekar olan Akrepler varsa yaz ortalarına kadar evlilikle ilgili önemli kararlar söz konusu olabilir. Yer değiştirme, taşınma, sevdiğiniz insanla bir arada olma, beraber yaşama gibi etkileriniz söz konusu olacak.

Evliyseniz evliliğinizden ve ilişkilerinizden çok ciddi anlamda fayda sağlayacaksınız. Bu dönem yaz aylarına kadar yeni insanlarla tanışabilir, ortaklı alanlarda yeni insanların fikirlerinin sizin için önemli olduğunu fark edebilirsiniz.

Ocak ayına giriş yaparken iş alanlarınız aktif olmasına rağmen evinizde vakit geçirmeyi seviyor olacaksınız. Ev ve aile konularında, ailenizle olan ilişkilerinizde güzel etkileşimler söz konusu olacak. Özellikle 13 Ocak ev ve aile ile ilgili konularda ilişkilerinizi güçlendireceğiniz bir dönem olacak. 15 Ocak’tan sonra aşk hayatınız devreye girmeye başlıyor. Aşkı hissedeceksiniz, aşkı yaşamayı seveceksiniz.

Eğer evliyseniz ve çocuğunuz varsa çocuğunuzla vakit geçirmek sizin için çok daha önemli olacak. Aynı zamanda aktivitelerde bulunmak, sevdiğiniz insanla vakit geçirmeniz 14 Ocak sonrası devreye girmeye başlıyor. Aşk hayatınızda 20 Ocak, 22 Ocak çok etkili günler. Özellikle 23 Ocak’ta oluşan yeni ay ev ve ailenizle ilgili durumlarınızı hayata taşıyabilir; bu alandaki kararlarınızı bu tarihten sonra yapmak faydalı olacak.

Aşk hayatınızda flört ettiğiniz bir insan varsa onun hayatıyla ilgili önemli değişimler söz konusu olabilir. Onunla yaşadığınız birtakım dağılmalar, çözülmeler, kafa karışıklıkları gibi etkiler söz konusu olabilir. Onunla ilgili dikkatli adımlar atmanızda fayda var. Ayrıca Neptün bu alanlarınızı etkileyeceğinden şu anda hayatınızda olan insanı belki gözünüzde fazla büyütebilirsiniz. Bu dönem sonrasında karşılaşacağınız veya yaşayacağınız bütün aşklarda bu etki göz önünde olacak.O yüzden de gerçekçiliği elden bırakmadan ilişkinizi yaşamalı ve yeri geldiğinde ilişkinizi sorgulamaktan kaçınmamalısınız. Aynı zamanda çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan ilişkinizde de hayal kırıklıkları, yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Daha içten, daha gerçekçi adımlarla çocuğunuza yaklaşmak bu adımları biraz olsun azaltacaktır. Yine de Neptün romantik bir gezegen olduğu için aşkı çok büyük oranda yaşamanız mümkün. Bu büyük etkilerden biraz korkun. Bu büyük etkilerle yaşanacak aşk, belki de sizin gözünüzü kör edebilir ve sonunda da bu süreç geçtikten sonra beklenmedik etkilerle karşılaşabilirsiniz. 19 Şubat’tan sonra artık tamamen aşk hayatınızın içinde bulacaksınız kendinizi. Aşktan konuşacaksınız, kendinizi göstereceksiniz, flörtöz tavrınız ortaya çıkacak, insanlara kendinizi göstermekten keyif alacaksınız, eğlenceli ortamlarda sizin ilginizi çeken insanlarla tanışacaksınız. Hayatınızda biri varsa romantik oluşumlar özellikle şubat ve mart ayı içinde kendisini gösteriyor olacak. Eğer bekar-sanız şubat ve mart ayı bunun için tam zamanı.

Aşk hayatınızda olumlu etkileşimler de mart ayında devam ediyor. Özellikle 5 Mart ve sonrası birkaç hafta boyunca ikili ilişkiler ve sevdiğiniz insanla çok güzel günler sizi bekliyor olacak. 14 Mart yine bir kenara not edilmesi gereken tarihlerden bir tanesi. Eğer bekarsanız ve karşı taraftan evlilik teklifi bekliyorsanız 13-14-15 Mart civarı bu teklifi alabilirsiniz. Aynı şekilde siz birine teklif edecekseniz de yine bu günler oldukça şanslı günler. 23 Mart civarı eski flörtleriniz, eski aşklarınız yeniden gündeme gelebilir. Sevdiğiniz insanla da eski aşkınızı konuşuyor olabilirsiniz; ama bu zaman zarfı içerisinde karşı tarafı anma ihtimaliniz fazla olacak. Aynı şekilde hayatınızda kimse yoksa yine eski aşklarınız kapınızı çalabilir ve karşınızda eski bir aşkın yeniden alevlendiğini görebilirsiniz,

19 Nisan sonrası artık evlilikle ilgili konular konuşulmaya başlıyor. Kimliğinizi ve kişiliğinizi bu alanda ortaya koyuyorsunuz. Bir yandan çalışmalarınız devam ederken bir yandan da hayatınızda bir insan varsa beraber, ortaklaşa kararlar alabilir ve bu kararları ortaklaşa meydana getirebilirsiniz. Özellikle böyle kararlarınız varsa, evliliğe dair söz kesme, nişan gibi etkileriniz varsa 21 Nisan’da yeni ayı bekleyin. 21 Nisan’dan sonra iki hafta içerisinde bu işlerinizi denk düşürmeye çalışın. 22 Nisan-14 Nisan ve 29 Nisan olumlu günleriniz.

Mayıs başında ve özellikle 13 Mayıs’ta hayattan keyif alacaksınız. Hayatınızda bulunan insan sizin hayatınıza çok güzel etkiler katmaya başlayacak. Kendinizi karşı tarafın gözünden görmek, onunla bütünleşmek, onunla beraber atacağınız adımları keşfetmek gibi etkileriniz görülüyor olacak. Yine 4 Mayıs, 9 Mayıs, 13 ve 14 Mayıs bu anlamda çok güzel ve keyifli günlerin yaşanacağını anlatıyor. 15 Mayıs’ta Venüs gerilemeye başlayacak. Venüs sizin evlilik ve ikili ilişkilerinizin yöneticisi olduğundan, bu dönem kırk gün boyunca, 27 Haziran’a kadar evlilikle ilgili nişan ve sözle ilgili konularda herhangi bir organizasyon yapmaya kalkışmayın; çünkü Venüs geri giderken yapılacak söz, nişan, evlilik gibi anlaşmalar bozulma etkisine sahip olacaktır. O yüzden eğer evle-necekseniz bu dönem için tarih belirlediyseniz, 27 Haziran’dan sonra gün almakta fayda var.

İlişkinizin bozulmaması adına yalnız kalmayı tercih ettiğiniz ve ilişkinizin kanalize olduğu bu dönem içerisinde duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmayı unutmayın. 22 Kasım itibariyle artık bu etkiden kurtulacaksınız; çünkü sevdiğiniz insanı daha anlayacak bir duruma geleceksiniz. Gerçi bencilliğiniz de devam ediyor olacak. Tam da Satürn’den alacağınız etkilerle hayatınızı kurma dönemindesiniz. Bu kurma döneminde de sevdiğiniz insanın yanınızda olmasını ve onun sizin için bir şeyler yaptığını da görmek istiyor olabilirsiniz. Göremezseniz hemen paniğe kapılıp ilişkinizi zorlaştıracak adımlar atmamanız gerekiyor. Kasım ayındaki Güneş tutulması kendi hayatınızla ilgili kararlar alacağınız bir dönemin de göstergesi. Bu yüzden bu dönemde çok ama çok dikkatli olun. Kasım ayında özellikle Neptün’ün düzelmesiyle beraber aşk hayatınızdaki sorunlar ve geri gidişler de düzelmeye gidiyor olacak. Sevdiğinizle beraber güzel gelecek planları içerisinde, aralık ayında güzel etkileşimler içinde olacaksınız.

Share This Post!

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: