2015 Koc Burcu

By : | 0 Yorum | On : Ocak 10, 2015 | Category : Genel

Sevgili Koçlar,

Evliyseniz yeni sorumluluklar alabilir, Evli değilseniz evlilikten korkuyorsunuz ve şu ana kadar kaçtınız ama bu yıl sorumluluk almaya açık olacak ve evlilik kararını düşünmeye başlayacaksınız.

İkinci dönem doğan (1-10 Nisan arası) Koçlar, geçtiğimiz sene oldukça zorlandılar. Karşıt açıda bulunan Satürn, onların otorite figürleriyle, patronlarıyla, babalarıyla çeşitli sıkıntılar yaşamasına neden oldu. Yıl içinde sağlık sorunları yaşandı veya babalarının veya amcalarının hayatlarındaki zorlanmalara şahit oldular.

Bu yılsa, üçüncü on günlük dilim içinde doğan Koçlar yukarıda saydığım etkileri hissediyor olacaklar. Eğer 10-20 Nisan arasında doğduysanız bu sene üzerinizdeki değişimlere açık olmalı, olumsuzluklar karşısında hemen demoralize olmamalı ve hayat size karşıymış gibi bir izlenime kapılmamalısınız. sanata dayalı işiniz varsa Neptün adeta etkilerini sizin için gönderecek. Altıncı hissiniz gelişecek, göreceğiniz rüyalarla, hissedeceğiniz durumlarla siz bile kendinize inanamayacaksınız. Yalnız sizi etkileyecek ve sorgu sualsiz kendinizi teslim edeceğiniz insanlara, gruplara ve dini oluşumlara karşı biraz dikkatli olmalısınız.

İş ve kariyer alanlarınızda bu yıl da seyrine devam edecek olan Plüton iş hayatınızdaki değişimleri ve bazı noktalarda zorlanmaları da beraberinde getirebilir. Çünkü üstlerinizin ve patronlarınızın baskısına karşı içinizden özgürlük duyguları fışkırabilir. Ani kararlar almaya ve baskıya boyun eğmemeye kararlı olabilirsiniz.

Kısaca bu yıl heyecanlı, ilginç, geliştirici, aktif bir yıl içinde bulunuyorsunuz sevgili Koçlar ve yükselen Koçlar, hepinize mutlu yıllar.

Koç Burcu Aşk Hayatı 2015

Rutin ve sıradan geçen aşk hayatınızı hareketlendirmek ve farklı heyecanlara taşımak sizin için bu yılda önemli olacak. Halihazırda Satürn, ilişkileriniz konusunda sizi test ederken, bu yıl da dürüstlüğünüz ve içten yaklaşımlarınız sizi geliştirebilir. Yoksa ilişkileriniz bozulmaya veya yok olmaya mahkum gibi gözüküyor. Uzun süreli ilişkisi olanlar için ocak ayı başları oldukça keyifli ve romantik bir süreç olabilir. Yine de tüm ocak ayı boyunca sevdiklerinizle aranıza koyacağınız mesafe karşı tarafın beklentilerini etkileyecek. Sosyallikten, sevgiden, eğlenceden uzaklaşmış olacaksınız. Hayatın anlamını keşfetmek, daha çok kendinize vakit ayırmak veya sevdiğiniz insandan düşüncelerinizi saklamak gibi etkiler altında olabilirsiniz. Eğer bu süreçte ilişkiniz yoksa gizli saklı ilişkiler, platonik etkiler devreye girebilir.

Özellikle mart ayında bencilliğiniz fazla gözüküyor. Tamamen kendi hayatınıza, alışkanlıklarınıza kanalize olduğunuz mart ayında, sevdikleriniz sizden çok şey bekliyorlarsa, anlaşmazlıklarınız artabilir.

14 Mayıs’ta gerileyen Venüs özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde sevginizi ortaya dökmekte zorlanacağınızı gösteriyor. Yine yakın çevre, akrabalarınız veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde bu süreçte yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir.

Haziran ayında evinize ve ailenize olan düşkünlüğünüz artabilir. Daha fazla vaktinizi evinizde geçirmek isteyeceksiniz. Sevdiklerinize ve aile büyüklerinize yakınlığınız artabilir. Onların sorunlarıyla uğraşmak ve çözümler üretmek öne çıkabilir. 26 Haziran’da artık aşkı konuşmak, anlatmak ve paylaşmak isteyeceksiniz.

15 Temmuz’da sizin aşk evinizde gerileyen Merkür, aşk hayatınızda tamamlanmamış, yarım kalmış eski ilişkileri yeniden gündeme getirebilir. Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar, ciddi düşünceler ve geçmişle karşılaştırma yapmalar öne çıkabilir. 19 Temmuz’da ev ve aile evinizde oluşan yeni ay, bu alandaki başlangıçları ve yeni kararları hayatınıza taşıyabilir.Temmuz ve sonrası aşk olacak. ‘Havada Aşk Kokusu Var’ şarkısını çalabilir, eski veya yeni flörtünüzle gönlünüzce güzel bir ay geçirebilirsiniz. Yine çevreniz ve arkadaşlarınızın yapacağı organizasyonlar keyfinize keyif katabilir. Eğer evliyseniz ve çocuğunuz varsa, sevdiğiniz insanla romantizmin artmasının yanı sıra çocuğunuzun hayatıyla ilgilenmek öne çıkabilir. Çocuk isteyenler yine olumlu bir dönem içerisinde olduklarını bilmeliler.

Eylül ayında iş alanlarınız aktif olurken, diğer yandan kafanızı rahatlatmak, aktiviteler içerisinde yer almak, aşkı hissetmek isteyebilirsiniz. 12 Eylül’de hayatınızda kimse yoksa size heyecan veren, harekete geçiren bir aşk yaşama ihtimaliniz çok yüksek. 22 Eylül ve sonrası ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınız aktif olacak. 29 Eylül tarihine dikkat edin. Hayatınızdaki değişimleri sevdiğiniz insan onaylamayabilir veya siz fazla başınıza buyruk davranabilirsiniz.

Ekim sonundaysa artık sevdiğiniz insanla ilişkinizi güzel noktalara taşımak için şanslı bir dönem içerisine gireceksiniz. Kasım başı biraz zorlansanız bile, 9 Kasım, 22-30 Kasım civarı güzel etkileşimler altındasınız.

Share This Post!

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir