2015 ikizler burcu

By : | 0 Yorum | On : Ocak 10, 2015 | Category : Genel

Sevgili İkizler,

Aşka ciddi yaklaşmak, hayatınızda önemli kararlar almak, çocuklarınızın sorumluluklarıyla uğraşmak hayattan aldığınız zevki bir parça da olsa kısabilir ama yine de bu konularla ilgili çok önemli bilgiler edineceksiniz. Planlı ve programlı atılacak adımlar, sizi her konuda destekleyebilir; zira güneşiniz de Satürn’den olumlu etkiler alıyor. Daha fazla güvenilir olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz. Bu yıl sevdiğiniz insan veya çocuklarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Bekar olan İkizler, kendilerinden yaşlı veya genç bir partner seçebilirler.

Disiplinli olarak ve ruh sağlığınızı göz önünde bulundurarak atılan adımlar sizi gereksiz endişe ve kuruntulardan kurtaracak, enerjinizi temizleyerek kendinizi daha sağlıklı hissetmenize neden olacak. Sadece alınması gereken sorumluluklarınızı ertelemeyin ve başkaları sizi zorlamadan, siz kendiniz için harekete geçin.

Ekim ayından sonra iş alanlarınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. İsteseniz de istemeseniz de yapmak, hizmet etmek hayatınızın önemli bir parçası haline gelebilir. Size düşen görev, yapacaklarınızdan mutluluk duymak ve zevk almak olmalı. O zaman başarı kaçınılmaz olabilir. İş ortamlarınızda ne kadar dürüst, açık ve adil olduğunuz bu süreç sonunda ortaya çıkacak.

Koç burcunda ilerleyen Uranüs sizi farklı çevrelerin içine çekmeye ve yepyeni insanlarla arkadaşlık etmeye davet ediyor. Bu yedi yıllık süreçte İkizlerin hayatında ve sosyal çevrelerinde önemli değişiklikler gerçekleşecek. Farklı ortamlar, değişik insan grupları size hayatı farklı bir açıdan gösterecek. Mayıs ayı doğumlu İkizler burçları, heyecanlı, farklı ve beklenmedik olayları daha fazla yaşayabilirler. Bu değişim onlara her zamankinden daha çok yarayacak.Plüton ortaklaşa para alanlarınızda dolaşmaya devam ediyor. Eşinizin veya sevgilinizin para durumuyla ilgili değişimler, krizler ve tamamlanmalar döneminde olduğunuzu bilin.

Kendinizi, ruhunuzu keşfetmek, yardımlaşmayı ön plana çıkarmak ve daha ruhani konuların peşinde koşmak isteyeceksiniz. Bu tarih sonrasıysa, Jüpiter sizi yeni bir dönemin başlangıcına taşıyabilir. Kim ve ne olduğunuzu görecek, kendinizi iyi tanıyacak, neler başarabileceğinizi anlayacaksınız. Bu yıl kendinize olan güveniniz tam olacak. İnsanları kolaylıkla etkilemeyi başaracaksınız. Öğrenme ve deneyim kazanmanın bir parçası olan bu süreçte, insanlardan ve kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilirsiniz. Kişisel girişimleriniz ve atılımlarınız için harika bir yıl sizi bekliyor, harekete geçin ve istediklerinize sahip olun.

İkizler Burcu Aşk Hayatı 2015

Aşk hayatınızda önemli sorumluluklar üstlenmeye, hayatı ciddi algılamaya devam ediyorsunuz. Bu da çok neşeli ve eğlenceli görmeye alışık olduğumuz siz İkizleri fazlasıyla etkilemekte…

Çocuk alanlarınızda da Satürn sizi sabırlı olmaya davet ediyor. Çocuk yapmak konusunda daha disiplinli ve planlı adımlar atmanız gereken bir süreç içerisindesiniz. Çocuğunuz varsa onun hayatıyla ilgili konularda sorumluluklar alabilirsiniz. Güzel haber, Satürn’ün güneşinizi yıl boyunca destekleyecek olması; Satürn’den alacağınız disiplinli ve güvenli ışınlarla yolunuza devam edeceksiniz. Ayrıca sizi her konuda destekleyecek olan Jüpiter yılın ikinci yarısında sizi daha eğlenceli, daha neşeli bir ruh haline büründürecek. Aşk hayatınızda alacağınız kararların, hayatınızı desteklediğini görecek, cesaretleneceksiniz.Enerjinizi aşk hayatınızda, çocuk ilişkilerinizde ortaya koymakta bir parça da olsa zorlanabilirsiniz. Bu dönem olan olayları gözden geçirmeli, eğer sevdiğiniz insanla tartışmalar yaşadıysanız nerede ne kadar eleştirel davrandığınızı anlamalısınız. Olmayan işler için, sizi tatmin etmeyen aşklar için artık bu dönem üzülmemelisiniz sevgili İkizler… Geçmiş konu ve olaylar yeniden gündeminizde olabilir.

10 Şubat’ta arkadaş ortamlarınızda yeni tanışacağınız bir insan farklı davranışlarıyla ilginizi çekebilir. Yalnız bu dönem bir ilişkiye başlarsanız, farklı koşullarla bu ilişkinin devam edeceğini unutmayın. Baskılar ve kıskançlıklardan arınmış, daha heyecana yönelik bir durum söz konusu olabilir.

Mart başında ilişkinizde birtakım geri çekilmeler görülebilir. Bu biraz da sizin geri planda durmanızdan kaynaklanıyor olacak. Sevdiğiniz insana karşı uzak ve soğuk durmamanız gerekecek. 14 Mart ‘ta ve mart sonunda aşk hayatınızda olumlu etkiler altında olacaksınız.

6 Nisan’da oluşan dolunay sizin aşk evinizde gerçekleşecek. Hala aşkı bulamadıysanız ve arıyorsanız bu dönem içerisinde kadersel etkilerle aşkı bulabilirsiniz. Ya da hayatınızda biri varsa dolunayla birlikte ilişkinizle ilgili önemli kararlar verebilirsiniz.

Aşkta önemli değişimler, başlangıçlar ve kararlar almak istiyorsaı.nız bu dönem uygun olmayacak. Evlenmek isteyenlerin evlilik tarihi lerini özellikle bu zaman dilimine getirmemelerinin önemli olduğunun altını çizmek isterim. Yine bu tarihler arasında kendinizi ve yaşadığınız aşkları gözden geçireceksiniz. Eskide kalmış bir ilişki yeniden gündeme gelebilir. Yelkenlerinizin suya inik olacağını düşünürsek, kendinizi bu ilişkinin içerisinde bulabilirsiniz.Temmuz ayında aşk ve eğlence hayatınız tavan yapabilir. Sizi tanıyan, destekleyen ve heyecanlandıran ilişkinizle kendinizi fazlasıyla mutlu hissedeceksiniz. İlişkiniz yüzünden çevrenizle veya arkadaşlarınızla gerilimler yaşayabilirsiniz, bu yüzden 19 Temmuz civarında dikkatli olun. Ağustos ayında seyahat alanlarınız aktif olacağından, sevdiğiniz kişiyle güzel tatil planları sizleri bekliyor olacak. Tadını çıkarın.

Eylül ayında artık hayatın tadını çıkarmak ihtiyacınız fazla olabilir. İş ortamlarınızın da rutine bağlanmasıyla, artık kendinize, sevdiklerinize ve varsa çocuğunuza vakit ayıracaksınız. 21-22-26 Eylül tarihlerinde keyfiniz yerinde olacak. Ekim ayındaysa vaktinizin çoğunu evinize, ailenize ayırmak isteyebilirsiniz. Bu dönem hayatınız ikiye bölünmüş gibi hissedebilirsiniz. Bir yandan çok çalışacaksınız, diğer yandan ailenize ve aşk hayatınıza vakit ayırmak isteyeceksiniz. 5 Ekim itibarıyla artık Satürn aşk evinizde sizi rahat bırakmaya başlayacak. Uzun ve derin bir nefes alın ve iyice gevşeyin.

Kasım ortaları ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınız yeniden devreye girmeye başlayacak. 28 Kasım’daki tutulma aşk hayatınızda önemli kararlar almanızı sağlıyor. Kasım ve aralık aylarında aşk, hayatınızın önemli bir parçasını kapsayacak

Share This Post!

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir