2015 Basak Burcu

By : | 0 Yorum | On : Ocak 10, 2015 | Category : Genel

Sevgili Başak,

Ünlü Başaklar, medyada güzel projelerde yer alabilir, uzun soluklu ve geleceğe yönelik işlere imza atabilirler, bu konuda diğer burçlara göre oldukça şanslısınız.

Yurt dışı seyahatlerinizde göreceğiniz yerler ve kültürlerden etkilenecek, bakış açınızı değiştirecek kararlar alacaksınız. Dini ve felsefi bakış açınız gelişecek. Öğrenmekten ve yeni şeyler keşfetmekten yorulmayacaksınız. Bu süreç içerisinde iyi bir öğrenci olabilir, olayları sorgulamaktan kaçınmayabilir, kurs, seminer ve kişisel gelişim odaklı dersler almaya başlayabilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla paylaşım içine girmek hoşunuza gidecek.

Eğer abartılı ve aşırı iyimser tavırlarınızı kontrol edebilirseniz, karşınıza çıkacak güzel, oturaklı ve koşulları daha sabit şansları rahatça değerlendirebileceksiniz. Ayrıca bu yılın ilk altı ayında yaşayacağınız heyecanlı ve teğinizi ve çocuklara olan düşkünlüğünüzü arttırabilir. Eğer çocuğunuz varsa bu süreçte onlara olan düşkünlüğünüz ve baskınız artabilir. Bu da gelişme çağında bulunan çocuklarla sorunlar yaşamanıza neden olabilir.

Aşk hayatınıza gelince, aşkta güçlü duyguların esirisiniz ve bu dönem içerisinde kadersel aşklara açıksınız. Size uygun olmayan veya oyun oynamayı seven insanlara doğru çekiminiz fazla olacağından, aşk hayatınızda dikkatli adımlar atmakta fayda olacak. Var olan aşk ilişkinizde, önemli değişimler söz konusu olabilir. Bu etkiyi ağustos ayı doğumlu Başaklar daha fazla üzerlerinde hissedecek.

Başak Burcu Aşk Hayatı 2015

Sizi seven, sizi kollayan ve maddi anlamda size güvence sağlayacak limanlar ve aşklar aramaktasınız. Güçlü insanlardan etkilenmeniz bu dönem çok normal. Şubat başı, evlilik ve ikili ilişkiler alanlarında hareket etmeye başlayacak olan Neptün, var olan uzun süreli ilişkinizde ve evlilik hayatınızda birtakım çözülmeleri, dağılmaları ve sorunları hayatınıza taşıyabilir.

Eğer evli değilseniz, yaşadığınız ilişkiyi fazlasıyla gözünüzde büyütebilir, idealize edebilirsiniz. Aynı zamanda yakınlarınızdaki bir insanın bakımını üstlenebilir, ona yardım edebilirsiniz. Özellikle ortaklaşa iş kuracak ve yapacak olanlar, bu süreçte çok dikkatli olmalı. Hukuk ve davalar konusunda zorlanmalar oluşabilir.

Ocak ayında, aşk hayatınız ve çocuğunuzla ilgili konular fazlasıyla hayatınızın merkezinde olabilir. 13 Ocak civarı, hoşlandığınız bir insan varsa onun teklifiyle karşılaşabilir veya güçlü iletişiminizle karşı tarafı istediğiniz konularda ikna edebilirsiniz. Evliyseniz, 14 Ocak sonrası sevdiğiniz insanla romantizm dolu, keyifli günler sizi bekliyor olacak. Evliliğinizde ve ilişkinizde sorunlar varsa, bu dönemi yüksek anlayışla ve fedakarlık yaparak geçirin. 15 Ocak’ta, güzel ve romantik bir tatil gündeme gelebilir. Birkaç gün sürecek bu tatil kaçamağı aşk hayatınızdaki ateşi yeniden yakabilir.

7 Şubat ve sonrası, birkaç ay aşk hayatınızda kendinize has tarzınızla hareket edebilir veya bu alandaki gelişmelerde birtakım yavaşlamalar kaydedebilirsiniz. 14 Şubat’ı romantik etkileşimlerle geçirecek burçlardan bir tanesi sizsiniz. Güzel bir teklif, ilişkinize dair öneriler, 14 Şubat haftası ayaklarınızı yerden kesebilir. 16-18 Şubat tarihleri, aşk hayatınız ve evlilik ilişkileriniz açısından olumlu günler… Özel hayatınızdaki karar ve başlangıçlarınızı, 22 Şubat sonrası vermeye özen gösterin.

Mart ayında aşk hayatınızdaki güzelliklerle hareket etmeye meyillisiniz. Ay sonuna kadar evlilik ve ilişki alanlarınız olumlu etkileşimler altında olacak.

11-12 Haziran’da, aşk hayatınızda birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. 24 Haziranda tutkularınızla hareket etmek, aşk hayatınızdaki dengeleri bozabilir; karşı taraf üzerinde baskı ve güç oluşturmaktan vazgeçmeli ve olayları biraz akışına bırakmalısınız. 25 Haziran’dan sonra aşk hayatınızda her şeyin daha rahat aktığını görebilirsiniz.Temmuzda arkadaşlıklarınız ve sosyal çevreniz devreye girmeye başlıyor. Yaşadığınız deneyimleri sevdiklerinize aktaracağınız bir dönem. Çok çalıştığınız bu dönemde sevdiklerinize vakit ayıramamak bu sorunun bir parçası olabilir. 23 Ağustos’tan sonra artık enerjinizi yakın çevre alanlarınıza kaydırmaya başlıyorsunuz. Akrabalarınız ya da kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde bu dönem birtakım anlaşmazlıklar yaşasanız bile, koşturmalarınız ve uğraşlarınız onlar için olacak.

Akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki gelişmeler önemli olabilir ve siz onların hayatıyla ilgili konularda da sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Evinizle ilgili önemli kararlar almaktan ve başlangıçlardan kaçının. 21 Kasım itibarıyla artık ilginizi tam anlamıyla ev ve aile alanlarına yöneltmeye başlayacaksınız.
13 Aralık ve sonrası ev alım, satım, kiralama işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Ay sonuna doğru yeniden aşk alanlarınız aktif olmaya başlıyor.

Share This Post!

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir