2015 Balik Burcu

By : | 0 Yorum | On : Ocak 10, 2015 | Category : Genel

Sevgili balıklar,

Geçen yıl olduğu gibi ortaklaşa gelirler, banka, kredi, faiz, vergi, miras alanlarında sorumluluklarınız artıyor. Eşinizin, sevgilinizin veya ortaklaşa fmansal gelirlerinizin üzerine odaklanacaksınız. Çevrenizdeki insanlarla anlaşmayı öğrenmeli, işbirliği yapmalısınız. Bu dönem içinde borç almayın, vermeyin ve başkalarına kefil olmayın. Vergi konularını da göz ardı etmeyin.

Yaptıklarınızın meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. Artık bu noktada hayata bakış açınız dengelenmiş ve sağlamlaşmış olacak. Bakış açınızda dar görüşlü olmayın ve kendinizi yeni keşiflerden soyutlamayın. ‘Ben oldum’ düşüncesi size yanlış yaptırabilir. Artık nasıl bir oyunun içinde olduğunuzu, nasıl verimli bir şekilde kendinizi göstereceğinizi bileceksiniz. Seyahatleriniz sorumluluk verici ve öğretici olabilir. Bu yüzden uzun seyahatlerde kaza ve zorluk ihtimallerine karşı hazırlıklı olun. Anlayışınızı ve umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin. Yüksek eğitim, din, metafizik, felsefe ve hukuk konularına ilginiz artabilir.

Paraya bakış açınız değişebilir, ani kazançlar yakalayabilir ama aynı zamanda ani para çıktıları yaşayabilirsiniz. Hiç beklenmedik yerlerden elinize para geçebilir. Para tutma ve paraya sahip olma konusunda esnek davranırsanız, değişimlerden olumlu şekilde etkileneceksiniz. Bilim, teknik, enerji kaynakları, elektrik, sosyal alanlar konularında şanslara açık olmalısınız.

İnsanlar sadece görüntüdeki imajınıza uygun davranabilir, bu da gerçek ihtiyaçlarınızı gözardı ettikleri anlamına geliyor. Sizde oluşacak kafa karışıklıkları, diğer insanları kandırmanıza neden olabilir. Ya da tam tersi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde hayatınızla ilgili konularda inandığınız şeylerin gerçek olmasını arzu edebilir ve oldukça idealist davranışlar sergileyebilirsiniz. Size yardımcı olabilecek, bu hayattan çekip kurtaracak bir insanın varlığına özlem duyabilirsiniz. Eğer kafanız karışıksa, çabuk demoralize olabilir ve kendinizi toplum içinde birey olarak değersiz hissedebilirsiniz. Gücüyle dikkat çeken insanlardan çabuk etkilenmeniz mümkün gözüküyor. Olumlu etkilerine bakarsak, yaratıcı ve sanatsal yönleriniz ağırlık kazanmaya başlıyor olacak.

Balık Burcu Aşk Hayatı 2015

11 Haziran’dan sonra ev, aile ve yuva konularında Jüpiter size şans akıtmaya başlayacak. Yuva kurmak ve bir aileye sahip olmak isteyen Balıklar, bu dönem sonrası harekete geçebilirler. Özel hayatmızdaysa bir türlü aradığınız insanı bulamıyor olabilirsiniz. Neptün bu alanlarda aklınızı bulandırabilir ve ne istediğinizi net olarak aktarmanıza izin vermeyebilir. Bir başkasının sizi kurtarmasını beklemektense, kendi hayatınızın kurtarıcısı olun. Kendi üzerinize ne kadar düşer ve yatırım yaparsanız, aşk hayatınızda o kadar şanslı etkiler altında olursunuz. Biraz da kendi hayatınızı düşünmenin vakti geldi. Arkadaşlarınızdan ve çevrenizden bu konuda destek görebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, ilişkilerinizi kafanızda idealize etmemek ve gözünüzde çok büyütmemek.

Ocak ayı, arkadaş ortamlarında boy göstermenin ve sosyalleşmenin mümkün olduğu bir ay. Bu ayı gezerek, dolaşarak ve daha fazla sosyalleşerek geçirebilirsiniz. 24 Ocak’ta evlilik ve ikili ilişkiler alanlarında gerileyecek olan Mars, evliyseniz ilişkinizde birtakım sorunlara neden olabilir. Uzun süreli ilişkiniz varsa, 14 Nisan a kadar dikkatli adımlar atmalısınız.

Evinizde bulunmak, misafir ağırlamak veya evinizin dekorasyon, tadilat işleriyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 9 Nisan, bu işler için uygun bir gün olabilir. 14 Nisan’daMars, evlilik ve ikili ilişkiler alanlarında düzelmeye başlıyor. Bu tarih sonrası artık biraz rahatlamaya başlıyorsunuz.

Özellikle 19 Haziran sonrası atılacak adımlar uzun soluklu olabilir. Haziran ayı boyunca aşk hayatınız da ön planda olmaya başlıyor. 21 Haziran sonrası bu etki daha da fazlalaşacak. Bekarsanız ve aşkı arıyorsanız, işte size harika bir ay! Üzerinizdeki olumlu etkileşimlerle, aşkı iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Evliyseniz, bu güzel süreçte bebek kararı gündeme gelebilir.

Share This Post!

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir