2015 Yengec burcu

By : | 0 Yorum | On : Ocak 10, 2015 | Category : Genel

Sevgili Yengeç,

Sevdiğiniz insanla tartışmalar ve sorunlar yaşamak istemiyorsanız, ayın hareketlerine diğer burçlardan daha çok önem verin ve tepkilerinizi, alışkanlıklarınızı, dürtülerinizi bu dönemlerde gözden geçirmeyi unutmayın lütfen…

Haziran sonu ve temmuz başı doğumlu Yengeçler, Plüton’dan aldıkları ters açının etkisiyle, istedikleri gücü kendi üzerlerine çekmekte zorlanabilirler. Hayatınızdaki değişmesi gerekenleri gözden geçirmeli, özellikle özel hayatınızda güç çekişmelerinden kaçınmalısınız. Her şeyi karşı tarafın eline bırakmış gözüküyorsunuz.

Sosyal çevrenizden faydalanacak, yeni insanlarla tanışacak, yeni kuracağınız arkadaşlık ve çevreden en güzel şekilde fayda sağlayacaksınız. İşten elde edeceğiniz gelirlerinizde artış görülecek, geleceğinize harika yatırımlar yapacaksınız. Bu dönem yaptığınız işlerin sonuçlarını görme ve meyvelerini toplama zamanı olduğundan, tatmin ve memnuniyet bu süreç içerisinde kendini gösterecek, hayatınıza karşı şükran duygularınızı besleyecek. Artık geleceğinize dair şüpheleriniz kalmayacak çünkü resmin bütününü rahatlıkla görebileceksiniz.

11 Haziran’dan sonra ise, neşe, zenginlik ve bolluk temsilcisi Jüpiter kadersel alanınızda dolaşmaya başlayacak ve sizi her türlü olumsuzluk karşısında koruyacak; beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız. Kendinizi, ruhunuzu keşfetmek, yardımlaşmayı ön plana çıkarmak ve daha ruhani şeylerin peşinde koşmak isteyeceksiniz. .. Bunu bir hazırlık süreci olarak görün sevgili Yengeçler… Zira 2014 sizin yılınız olacak…

Bu sene de geçen sene mart ayında hissettiğiniz etkiler devreye girmeye başlıyor. Özellikle haziran sonu doğumlu Yengeçler, kariyer ve iş alanlarında önemli değişimlere maruz kalabilirler, çünkü Uranüs değişimleri ve reformları yapmaları için onları kışkırtacak. Böyle bir dönemde üzerinizde oluşan bu enerjiyi olumlu kullanmalı, davranışlarınızla sizi tanıyan insanları şaşkınlığa uğratacak hareketlerden kaçınmalısınız. Hiçbir şey planladığınız gibi gitmeyebilir. Ne kadar esnek olursanız bu dönemi o kadar rahat atlatırsınız.

Geçen sene olduğu gibi bu yıl da ev ve aile hayatınız konusunda önemli sorumluluk ve testleriniz devam ediyor. Tamamıyla kendi hayatınıza fokuslanmalı, çevrenizdeki değişimleri fark etmelisiniz. Hayatınızı yeniden yapılandırmak, endişe ve kuruntulardan kurtulmak ve sağlığınıza dikkat etmek öncelikleriniz olmalı. Aile yaşantınız sorumluluk verici, sıkıcı ve bunaltan etkilere sahip olabilir, hiç olmadığı kadar bu konularda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Evinizle ilgili tamirat, tadilat, ödemeler gündeme gelebilir veya ailenizden bir insanın bakımını üstlenebilirsiniz. Yine de evlilik düşüncesi içinde olanlar biraz zorlanarak da olsa kendi ailelerini ve yuvalarını kurabilirler.

Yaratıcılığınız ve kendinizi ifadede biraz sorunlar oluşabilir. Çocuk yapma süreci içerisindeyseniz, Satürn bu alanlarınızda size sorunlar çıkartabilir. Çocuklarınız varsa onların hayatıyla ilgili önemli kararlar ve sorumluluklar gündeme gelebilir. Bu süreç içerisinde aşkı artık daha ciddi algılayacaksınız. Kendinizden yaşlı veya daha genç insanlarla aşkı deneyimleyebilirsiniz.

Neptün şubat başında yine haziran doğumlu Yengeçler üzerine olumlu etkilerini göndermeye başlayacak. Yaratıcılığınız ve sezgiselliğiniz artabilir. Dış dünyaya bakış açınızda çözülmeler, dağınıklıklar oluşabilir. Yabancı ortaklı işler, eğitim, medya, ticaret, hukuk alanlarınızda birtakım sorunlar oluşabilir. Yüksek eğitim alan bir insansanız bir anda her şey anlamsız gelebilir ve aldığınız eğitime ihtiyacınız yokmuş gibi davranabilirsiniz. Ya da tam tersi bir şekilde bazı düşünceleri kafanızda idealize edebilirsiniz.

Yengeç Burcu Aşk Hayatı 2015Yaz başına kadar bekar Yengeçler, sosyal çevrelerinde ve arkadaş ortamlarında bekledikleri aşkı bulabilirler. Daha fazla göz önünde olacağınız bu altı aylık süreçte, size uygun olabilecek alternatif aşklar karşınıza çıkabilir. 2009 ‘dan beri ilişkilerinizde ve evlilik hayatınızda belirgin bir takım değişim ve dönüşümlerle karşılaşıyorsunuz. Bu ikili ilişkilerinizdeki değişimler sizin özel yaşantınızı da etkilemekte. Özel hayatınızdaysa, iki tarafın birbirinden gizlediği gizli tansiyonlar bu süreçte açığa çıkabilir. İş ilişkilerinizde de önemli değişimler ve oluşumlar yaşayabilirsiniz. Uzun vadeli ilişki yaşamak isteyenler ve evlenme arzusu içinde olanlar için uygun bir dönem olmayabilir. Böyle bir durumla karşılaşılırsa, ilişkinin rahat bir şekle bürünmesini ve oturmasını beklemek yorucu olabilir.

Sizi kökten değiştirecek bir insan bekliyor olabilirsiniz ama önce ne istediğinizi iyi bilmeniz gerekiyor. Bu dönem karşılaşacağınız insanlar, aynada size kendinizi yansıtıyor olacaklar, bu yüzden önce psikolojik olarak siz kendi değerinizin ve değişimlerinizin farkına varmalısınız. Evli olanlar daha yoğun bir etkiyle karşılaşabilirler. Yoğunluğu ve ortaklığı seven bir insansanız, bu süreçte sorun yaşamazsınız.

Ocak ayı özel hayatınızın, ilişkilerinizin ve evliliğinizin yoğunluğuyla başlayabilir. Bu ay sevdiğiniz insanın hayatına göre kararlar almak ve uygulamak durumunda kalabilirsiniz. Planlarınız hep sevdiğiniz insan çevresinde oluşabilir. Kendinizi karşı tarafın gözünden görmek ve onun fikirlerini almak sizin için önemli olacak. 13-15 Ocak olumlu tarihleriniz.

Şubat ayında özel hayatınızda tutkularınızla hareket ediyor olacaksınız. 18 Şubat, kısa dönemli bir seyahat, sevdiğiniz insanla uzun zamandır hayalini kurduğunuz tatil fırsatını karşınıza getirebilir.Sevdiklerinizle aranıza mesafe koymamaya çalışın ve bir sorununuz varsa onu görmezden gelmek yerine sizi rahatsız eden noktaları karşı tarafla konuşmayı deneyin.

7 Ağustos sonrası aile hayatınızda ilişkileriniz konusunda artık rahatlamaya başlayacaksınız. 15 Ağustos, özel hayatınızda sevdiğiniz insandan baskı görebileceğiniz ve bu baskıya tepki vereceğiniz bir gün olabilir. Sizin bu dönem kendinize düşkün olmanız, karşı tarafın kıskançlık yapmasına ve sizi daha çok sahiplenmesine neden olabilir. 23 Ağustos ve sonrası artık aşk hayatınızda enerjinizi ortaya koymaya başlıyorsunuz.

Eylül ayında yakın çevreniz, akrabalarınız veya kardeşlerinizin hayatına dayalı konular daha fazla gündeminize yerleşebilir. İletişim halinde olacağınız yakın çevrenizle eğlenceli ortam ve faaliyetlerde bulunabilirsiniz. 3 Eylül ilişkinizde aşkı alevlendireceğiniz ve sevdiğiniz insanla barış yapacağınız tarihlerden bir tanesi olabilir. 18 Eylül sonrası aşk hayatınızda yaşadığınız sorunlar ve geri çekilmeler geride kalmaya başlıyor. Artık kendinizi aşkla ilgili konularda çekingen hissetmeyeceksiniz. Çocuklarınızın hayatına dair yaşadığınız zorlanmalar varsa geride kalmaya başlıyor.

Yakın günlerde tanışacağınız bir insanla ciddi ve istikrarlı, biraz da sorumluluk üstleneceğiniz bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Çocuğunuzla veya çocuklarınızın hayatıyla ilgili konularda önemli sorumluluklar üstlenmeye hazır olacaksınız. Evinizle veya ailenizle ilgili almanız gereken kararlarınızı 15 Ekim sonrası yapabilirsiniz. 16-17 Ekim şanslı tarihleriniz. 23 Ekim’den sonra aşk iyice hayatınızın merkezine oturabilir. Bu alanlarda kendinizi sorumlu hissedeceksiniz. 28 Ekim ve üç hafta boyunca evinizi güzelleştirmek, boya, badana, tadilat işlerine girmek isteyebilirsiniz. Yine bu süreçte evinizde misafir ağırlamak, partiler ve davetler vermek arzusunda olabilirsiniz.Çocuğunuzun olacağı haberini alabilir veya aşk hayatınızda önemli konuların gündeme geldiğine şahit olabilirsiniz.

Share This Post!

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir