2015 Yay Burcu

By : | 0 Yorum | On : Ocak 10, 2015 | Category : Genel

Sevgili Yaylar,

Bir yandan hizmet ederken diğer yandan hayatınızla ilgili çok önemli bilgilere sahip olacaksınız. Uzun zamandır işle ilgili sorunlar yaşıyorsunuz, karşınıza çıkacak fırsatlar yüzünüzü güldürecek. Sağlığınız da yıl boyunca size problem çıkartmayacak. Yalnız kilo alma ihtimaliniz var. Tatlı ve yağlı yiyeceklere karşı meyliniz artabilir. Karaciğerinizi ve pankreasınızı zorlamayın. Spor programlarınızdan vazgeçmeyin. Bir kronik hastalığınız varsa bu dönem güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

11 Haziran sonrası evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işlerinizde inanılmaz şanslı olacaksınız. Bekarsanız bu tarihten sonra evliliğe adım atabilir, ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Evliyseniz evlilik ve beraberliklerinizden şans ve fayda sağlayacaksınız. Önemli kontrat ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Yer değiştirme ve taşınma işlerinizde şans sizden yana olacak.

Arkadaşlıklarınız çeşitli sınavlardan geçecek. Bu dönem tamamlandığındaysa artık ne istediğinizi daha iyi biliyor olacaksınız. Başkalarıyla, özellikle gruplarla olan ilişkilerinizde zorluklar yaşayabilirsiniz. Tek başınıza çalışmayı tercih edebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz tarafından üzerinize yüklenen sorumluluklar olabilir. İdeallerinize ve hayallarinize ulaşmak için çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer hazırlık yapmazsanız gelecekte hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bütün bunları yaşamak istemiyorsanız kendinizi çevrenizden soyutlamaym. Gitmesi gerekenlere izin verin ve tabii çalışmayı elden bırakmayın.

5 Ekim’de bu defa Satürn burç değiştirerek Akrep burcuna geçiyor. 2014 ‘de özellikle ekim ayından sonra olaylar kontrolünüz dışında gelişmeye başlayabilir. Bunu bir tamamlanma süreci olarak görmeli ve kontrol edemediğiniz şeylere karşı kendinizi aciz, kötü hissetmemeli, suçluluk duygusuyla baş etmeyi öğrenmelisiniz. Bu süreç yaklaşık iki buçuk yıl sürecek. Önemli değişimler için üzerinizde baskı hissetmeniz çok normal. Sadece bu değişimleri nasıl yapacağınızı kestiremiyor olabilirsiniz. Yeni olaylar için yer açma dönemindesiniz; bu süreçte hayata karşı ne kadar karşı koyarsanız o kadar zararlı çıkarsınız. Geçmiş yıllardan biriktirdiklerinizi; işinize yaramayacak olan her şeyi hayatınızı temizlemek adına bırakmalı ve geleceğe umutla bakmalısınız.

Aşk evinizde ilerleyen Uranüs, özellikle kasım ayı doğumluysanız, kendinizi ifade, yaratıcılık ve eğlence alanlarında ilginç deneyimlere açık olmanıza neden oluyor. Sıradan olan her şey bu dönemde canınızı sıkabilir. Yine bu dönemde değişim rüzgarları üzerinizde esiyor olacak. Çünkü heyecanı sevecek, isteyecek ve arzulayacaksınız. Eğer evliyseniz ve sizi anlayacak bir eşiniz varsa geleceğiniz için yapacağınız planlarda değişiklikten korkmayın. Sağlam olmayan ilişkiler bu dönemki özgürlük ve heyecan rüzgarlarından kurtulamayabilirler.

İç dünyanızda birtakım değişiklikler fark edebilirsiniz. Spiritüel ve ruhsal konulara ilgi duyabilirsiniz ve bu alanlarda çeşitli deneyimlerle karşılaşabilirsiniz. Ev hayatınıza çok düşkün değilseniz veya birkaç yıldır düşkün değilmiş gibi davranıyorsanız bu geçiş süresince evinizin nasıl olması gerektiğine dair kafanızda çeşitli ideal formlar oluşturabilirsiniz. Evinizi istediğiniz hale getirmek için de çalışmalar gündeme gelebilir.

Özellikle ideal ev kavramını çok fazla kafanızda büyütmemeye ve gerçek dünyadan uzaklaşmamaya çalışın. Çünkü Neptün bu alanlarınızı tetikleyebilir. Tabii bu iyi tarafları… Bir de zorlayıcı etkilerine bakacak olursak, Neptün’ün evinizde dolaşıyor olması birtakım karışıklık ve zorluklara neden olabilir. Kendinizi daha az güvende ve daha az kontollü hissedebilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde aile büyüklerinizle olan ilişkilerinizde birtakım zorluklar görülebilir. Belki de yanınıza taşman bir aile bireyinin önemli sorumluluklarını taşıyabilirsiniz. Ama yine de ev ve aile olaylarında Neptün’den alacağınız güzel etkilerle artistik yanlarınızı ve özellikle de yaratıcılık yönünüzü ortaya çıkarmak mümkün olacak.Birkaç yıldır parayla ilgili konularda üzerinizde inanılmaz bir güç hissediyorsunuz. Parayı arzulamak, parayı elde etmek, maddi konulara yönelme ihtimaliniz fazlasıyla etkili. Özellikle Plüton’un para evinizde dolaşmasıyla beraber paraya olan düşkünlüğünüz ve para kazanma arzunuzun arttığı görülecek. Bu sene de inanılmaz paralar kazanabilir ve bakış açınızda önemli değişimler yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu Aşk Hayatı 2015

Hayatınızda aşk yoksa aşkı çok farklı noktalarda, çok farklı bir anda yakalayabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa süregelen ilişkinizin monotonluğundan kolay sıkılabilirsiniz. Bu da zaman zaman ilişki yaşadığınız insanla anlaşmanızı zorlaştırabilir. Eğer yaşadıklarınızı ve hissettiklerinizi karşı tarafa aktarırsınız bu süreci beraber daha kolay bir şekilde atlatma şansına sahip olursunuz. Her şeyden kolay sıkılacağınız bir dönem içerisindesiniz. Aktiviteler, spor faaliyetleri, oyunlar, hobiler, eğlenceler, çocuklarla ilişkiler, aşk hayatınız oldukça hareketli ve sizi hiçbir şekilde sıkmayacak.

Heyecan verici durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kalbinizin sesini dinlemeniz gerekiyor. Kalbinin sesini dinleyenler, hayata planla yaklaşmayanlar bu dönemden güzel bir şekilde faydalanabilirler. Aynı zamanda ilişkilerinizdeki aşırı yüzeysellik zaman zaman sizi zorlayabilir. Dengede kalmayı öğrenmeniz gerekecek. Evliyseniz, bu değişimin evlilik hayatınızı etkilemesine izin vermemeniz gerekiyor. Aşırı duygusal paylaşımlar içerisinde olabilir, yeni insanlarla tanışabilir veya sizden hem kültürel hem sosyal alanda farklı kişilerin peşinden gitme isteğiyle dolu olabilirsiniz.

Aşk, ilişkiler ve evlilik yorumlarına geçmeden önce bir şey daha eklemeliyim. Bu sene bütün tutulmalar İkizler-Yay hattında olduğu için özellikle bu tutulmada özel hayatınızda canlanmalar, hareketlenmeler, ilişkinizin bitmesi ama bir yandan da yeni bir ilişkinin başlaması gibi hareketlenmeler geçireceksiniz.Bir diğer tutulma 28 Kasmıda gerçekleşecek. Bu tutulma aşk, evlilik ve ikili ilişkilerinizde gerçekleşecek. O yüzden ani ve beklenmedik kararların bu tarihten sonra alınması daha iyi olabilir. Bu sene bekar olanlar evliliği tadacaklar. Jüpiter’den aldığınız olumlu etkilerle bu sene evlenmemeniz için bir sebep yok. 11 Haziran’dan sonra Jüpiter sizin evlilik alanlarınızda dolaşıyor olacak. Bu sene eğer bir evlilik gerçekleştirirseniz şanslı, uzun yıllar ve kalıcı bir beraberliğin temelini de atmış olacaksınız.

24 Ocak’ta Mars kariyer alanınızda geriliyor ama aynı zamanda aşk evinizin yöneticisi olduğundan ocak, şubat, mart aylarında geri çekilmeler, durgunluklar söz konusu olabilir. Bu dönem aşk hayatınıza çok dikkat etmeniz gerekecek. İlgi alanınız daha fazla kariyer hayatınızda olacak. Kariyer hayatınızda yaşadığınız olumsuzluklar, aşk hayatınızı da olumsuz olarak etkileyebilir. Şubat sonu mart başı daha fazla evinizde olmak isteyeceksiniz. Ev ve aile hayatınızın detayları ön planda olacak. İşlerinizi evinizde halletmek, ailenizle bir arada olmak gibi istekleriniz çok yüksek. Yer değiştirme, ev alma, satma, kiralama gibi olaylar gündeminizde olabilir. Bu da iş için harcamanız gereken vakitten bir parça da olsa çalmanıza neden olacak. Zaman zaman iş alanlarınızda da zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Mart ayında, özellikle aşk hayatınızla ilgili gelişmeler ön plana çıkabilir. Mart ayında aşk evinizde gerileyen Merkür, geçmiş aşklarınızı ön plana çıkarabilir. Özellikle bu dönemde geçmiş aşklarınızla sürpriz bir şekilde karşılaşabilirsiniz. 19 Mart tarihine dikkat edin. Geçmişte yaşadığınız bir ilişki varsa 19 Mart ve civarı bu insanla karşılaşmanız ve daha önce konuşamadıklarınızı konuşmanız mümkün. Bu karşılaşma ilginç bir şekilde gerçekleşebilir ve siz bile inanamayabilirsiniz. Hayatınızda eskiden gelen insanlar daha fazla hayatınızın içinde olmak isteyecekler. Siz izin vermeseniz bile bir şekilde hayatınıza dahil olacaklar. 20 Mart ve sonrası tamamıyla ev ve aile konularını bırakıp hayatı yaşamanın, aşkı tatmanın ve kendinizi güzelliklere bırakmanın vakti geldiğini düşünüyor olacaksınız. Spor aktiviteleriniz, faaliyetleriniz,oyunlar, hobiler, aşk hayatınız oldukça hareketli bir dönem içerisinde olduğunuzu vurguluyor. Bu nedenle aşkı arıyorsanız mart ayında aşkı bulmamanız için hiçbir sebep yok. Yine aşk hayatınızda 21-24 Mart çok keyifli bir süreç. 22 Marftan sonra da aşk hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Bir karar vermek, bir ilişkiye başlamak istiyorsanız 22 Mart’tan sonra olmasına özen gösterin.

21 Mayıs, hayatınızda, özellikle evlilik hayatınızda önemli kararlar verebileceğiniz bir gün. 21 Mayıs’ta aşk, evlilik ve ikili ilişkiler durumunuzda bir Güneş tutulması gündeme gelecek. İşte bu tarihten sonra aşk hayatınızda flört ettiğiniz insanla beraber ilişkinizi daha ciddi bir boyuta getirmek isteyebilir ve evlilik konuşmaları yapabilirsiniz. Yine de 14 Mayıs’tan 27 Haziran’a kadar gerileyen Venüs’ü unutmadan karar vermekte fayda var. Hemen evlenecekler ve gün almak isteyenler, 14 Mayıs-27 Haziran arasında gün almamaya veya evlenmemeye özen gösterin. Venüs geri giderken yapılan evlilikler uzun vadeli olmayacaktır.

27 Haziran sonrası Venüs ikili ilişkilerde düzelmeler yaşatacak. Bu tarih sonrası sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizde ekstradan romantizm, güzelleşmeler, konuşma ve kendinizi ifade etme gibi durumlar söz konusu olabilir. Sevdiğiniz insanla güzel programlar yapabilirsiniz. Jüpiter’den aldığınız güzel birleşimle eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatındaki değişimleri coşkuyla karşılayacağınız bir süreç içine giriyorsunuz. Sevdiğiniz insanla bir arada olduğunuz için çok mutlu olabilir, ekstradan paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.

Eylül ayında sosyal çevre alanlarınız akif gözüküyor. Hala hayatınızda biri yoksa ve bekarsanız hayatınızı güzelleştirecek ve hayatınıza anlam katacak biriyle ilişkiye girme şansınız yüksek. Özellikle 30 Eylül’de oluşan dolunay aşk hayatınızı tetikliyor.

Share This Post!

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir