2015 Terazi Burcu

By : | 0 Yorum | On : Ocak 10, 2015 | Category : Genel

Sevgili Terazi,

Elinize miras geçebilir. Problemli bir miras konusu bu altı ay içerisinde sizin yararınıza çözümlenebilir.

Eşinizin veya partnerinizin kaynaklarından ve gelirlerinden olumlu bir şekilde yararlanabilirsiniz. Her anlamda başkalarından yardım istemeye istekli olacak, yardım etmekten de kaçınmayacaksınız. Eğer almanız gereken bir kredi veya borç varsa gönül rahatlığıyla haziran ayına kadar alabilirsiniz. Mistik, gizemli ve psikolojik olaylardan yararlanabilir, önemli ameliyatlarınız varsa olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yurt dışı seyahatlerinizde göreceğiniz yerler ve kültürlerden etkilenecek, bakış açınızı değiştirecek kararlar alacaksınız. Dine, felsefeye bakış açınız gelişecek. Öğrenmekten ve yeni şeyler keşfetmekten yorulmayacaksınız. Bu süreç içerisinde iyi bir öğrenci olabilir, olayları sorgulamaktan kaçınmayabilir, kurs, seminer ve kişisel gelişim odaklı dersler almaya başlayabilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla paylaşım içine girmek hoşunuza gidecek.

Dünya hakkında öğrendiklerinizi, deneyimlediklerinizi ve yaşadıklarınızı gözden geçirmenin ve ileriki yıllar için kendinizi ve hayatınızı hazırlamanın tam zamanı… 5 Ekim’de Satürn Akrep burcuna geçecek ve sizi sahip olduğunuz değerler ve para alanında test etmeye başlayacak. Bu konularda sorumluluklarınız artabilir. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı öğrenecek, maddi konularda fedakarlıkta bulunmayı keşfedeceksiniz. Bu konuda dikkatli ve ihtiyatlı davranmak size yeni şeyler öğretecek.

Uranüs, sizin evlilik ve özel alanlarınızı etkilemeye devam ediyor. Eylül doğumlu Teraziler bu yıl, bu etkiden nasiplerini alacaklar. Evliyseniz veya uzun süreli ilişkiniz varsa ani değişimlere açık olmalı ve yeniliklere sırtınızı dönmemelisiniz. Ne kadar isyan eder, bulunduğunuz şartları bırakmamak için uğraşırsanız o kadar zorlanırsınız, bu yüzden olabildiğince bu dönem esnek olmalı, isyan etmemeli ve otorite figürleriyle ego sürtüşmelerine girmemelisiniz.

Terazi Burcu Aşk Hayatı 2015

Özellikle eylül doğumlu Teraziler, bu değişimi hayatlarında fazlasıyla hissediyorlar. Uranüs ilişkilerinizin, özellikle uzun süreli ilişkilerinizin seyrini değiştirmiş olabilir. Evliyseniz, bu süreç içerisinde sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Onun hayatındaki değişimler, muhtemelen sizin hayatınızı da değiştirmiş ve etkilemiştir. Uzun süreli bir ilişkiniz varsa, değişim rüzgarları, sizi bayağı zorlamış olabilir. İlişkinizde esnekliğiniz ve bakış açınız yine bu yıl test ediliyor. İlişkinize yaklaşımınız olabildiğince özgür, sürprizlere ve yenililiklere açık olmalı, yoksa bu süreç düşündüğünüzden de zor bir dönemi işaret ediyor olacak.

Tatmin edici olmayan ve yolunda gitmeyen ilişkiler, Uranüs bu evinizden geçerken, bitmeye mahkum olabilir. Hele ki çocuğunuz için, finansal durumunuz için katlandığınız bir evliliğiniz varsa, aranızdaki sürtüşmeler, şimdiye kadar dayandığınız ve gözardı ettiğiniz koşullara tepki vermenizi kolaylaştırabilir. Devam eden ve yolunda giden ilişkiler bile bu dönem Uranüs’ten alacakları etkiyle değişmeye mecbur kalabilirler. Bu süreçte yapmanız gereken değişime direnmemek, olayları kabul etmek, bırakmanız gerekenleri bırakmak olmalıdır. İlişkinizde değişmesi gerekenleri gözlemleyin ve olabildiğince esnek davranarak, ilişkinizin kendi içinde değişmesine olanak tanıyın lütfen…

Birkaç yıldır aile hayatınızdaki değişimler sizi fazlasıyla etkilemiş olabilir. Ev değiştirme, yuva kurma, boşanmalar, ayrılıklar, ölümler gibi etkiler üzerinizde etkili olabilir. Aile bireylerinizdeki ilişkilerin değişiklikleri de bu etkilere eklenebilir. Satürn’den aldığınız etkiyle artık kendi hayatınızı yeni baştan ayarlıyor ve kuruyorsunuz sevgili Teraziler… İlk başlarda zorlandığınız bu etkilere bir kez kalbinizi ve benliğinizi açtığınızda, önünüzdeki yıllarda sizi kimse tutamayacak, çünkü kendinizi çok iyi biliyor olacaksınız.

Sevdiğiniz insanla romantik ama keyifli etkileşimler altında olacaksınız. 9 Ocak’ta ev ve aile hayatınızda, birtakım gerilimleriniz ve sorunlarınız oluşabilir. Bu dönem hayatı fazlasıyla ciddiye alıyor olacaksınız. Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var ve bu rahatlamayı 20 Ocak sonrası üzerinizde hissedeceksiniz. Aşkı arayanlar, yaşamak isteyenler ve bekar olanlar 20 Ocak sonrası bir ay boyunca şanslı ve olumlu etkiler altında olacaklar. 24 Ocak’ta gerileyen Mars, en fazla evli olan Terazileri ve uzun soluklu ilişkisi olanları etkileyebilir. Kadersel etkiler altında olacaksınız, 14 Nisan’a kadar ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekecek. 27-28-29 Ocak ‘Her Yerde Aşk Var’ şarkısını çalabilir, aşkı bu birkaç gün dile getirebilir ve konuşabilirsiniz. Açılmak istediğiniz birileri varsa, bu döneme denk getirmeye çalışın. 8 Şubat ve sonrası bekar olanlar artık basit bir flörtten daha ciddi bir ilişkiye geçişi tadabilirler. Evli olanlarsa evliliklerinde 10 Şubat civarı beklenmedik sürprizlere ve heyecanlara açık olmalılar. Evliyseniz şubat ayında ilişkinizi zorlayacak baskı ve yönlendirmelerden kaçının. 14-15-16-18 Şubat aşkı doyasıya hissedeceğiniz keyifli günler…

Mart başı ikili ilişkilerinizde yeni ve beklenmedik kararlar almanız mümkün. 13 Mart’ta aile hayatınızın ortaklaşa para alanları güzel etkileniyor olacak.

12 Mart’ta evlilik ve ikili ilişkiler alanlarında gerilemeye başlayacak olan Merkür, 23 Mart’a kadar bu alanlarda yanlış anlaşılmalarla ilişkinizi zorlayabilir. Yine geçmiş dönem aşklarınız ve ilişkileriniz devrede olmaya başlayabilir.

20 Mart ve sonrası bir ay boyunca eşiniz veya sevgilinizin şartlarına ve hayatına göre kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Özel bir ilişkiye adım atmak isteyenler 22 Mart ve sonrası harekete geçmeliler… Eğer bu süreçte biriyle tanışır ve ilişki yaşamak isterseniz, bu ilişkinin farklı bağları olan bir ilişki olduğunu bilin. Özgür ve rahat bir ilişki…

13 Aralık’ta Uranüs’ün düzelmesiyle aşk hayatınızda aradığınız heyecanı ve paylaşımı yeniden hayatınızda hissetmek isteyeceksiniz. 26 Aralık sonrası aşk hayatınız yeniden hareketlenmeye başlıyor olacak.

Share This Post!

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir