2015 Oglak Burcu

By : | 0 Yorum | On : Ocak 10, 2015 | Category : Genel

Sevgili Oğlaklar,

Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız özellikle yılın ilk yarısı bunun için doğru zaman. Yine bu dönem içinde tanışacağınız bir insanla büyük bir aşk yaşayabilir, ilişkinizi evliliğe taşıyabilirsiniz. Eğlenceli ortam ve aktivitelerden fayda sağlayabilir, borsa gibi spekülasyona dayalı işlerinizde veya şans oyunlarında talihinizi konuşturabilirsiniz. Yaratıcılık ve sanatla uğraşan Oğlaklar, kendi şanslarını yaratabilecekleri güzel bir dönem yakalayacaklar.

11 Haziran’dan sonra Jüpiter iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Bu alanlarda inanılmaz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çalışmalarınız ve yükümlülüklerinizi zorlanmadan yerine getirecek, daha fazla işi üstlenmekten korkmayacaksınız. Bir yandan hizmet ederken diğer yandan hayatınızla ilgili çok önemli bilgilere sahip olacaksınız. Sağlığınız da yıl boyunca size problem çıkartmayacak. Var olan kronik bir rahatsızlığınız varsa güzel ve etkili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

2015 yılında da kariyeriniz ve iş hayatınızda testleriniz devam ediyor. Geçmiş dönemde inşa ettiğiniz kariyeriniz türlü aşamalardan geçecek, sağlam altyapısı olmayan temeller yok olacak. Tam anlamıyla yaptıklarınızın karşılığını görecek, ne kadar çalıştıysanız o kadar mahsul alacaksınız. Dış etkilere karşı çok açık olacağınız bu dönemde kişisel hayatınızı, özel hayatınızı gözardı etmeye meyilli olabilirsiniz. İş alanlarınızda sorumluluklarınızı arttıracaksınız.

Arkadaşlarınız veya sosyal çevreniz tarafından üzerinize yüklenen sorumluluklarınız artabilir. Özellikle organizasyon ve davetlere dayalı işlerde başarı sahibi olabilirsiniz, ideallerinize ve hayallerinize ulaşmak için çok çalışabilirsiniz. Eğer hazırlık yapmazsanız geleceğiniz adına hayal kırıklıkları olabilir. Bütün bunları yaşamak istemiyorsanız gitmesi gerekenlere izin verin ve tabii ki çalışmayı elden bırakmayın.Özellikle aralık doğumlu Oğlaklar bu etkiyi daha fazla hissedecek. Aileniz, ilişkileriniz ve çevrenizde önemli değişikliklere açık olmalı, ailenizle olan sürtüşmelerinize dikkat etmelisiniz. Sabırsızlık, aralık ayında doğan Oğlakların beklenmedik tepkiler vermesine yol açabilir. Ayrıca bu dönem alışkanlıklarınızda köklü değişilikler söz konusu olacak. Yine aile ve ev hayatınızda da beklenmedik, sürpriz gelişmelere açık olabilirsiniz.

Birkaç yıldır sizin kişisel evinizde dolaşan ve kendi başına ilerleyen Plüton, size güç katmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde bu gücü tanımakta ilk başta zorlansanız bile artık bu güce alıştınız ve bu güç sayesinde hayatta ne istediğinizi daha iyi biliyor olacaksınız. Hayatınızdaki krizler, değişimler ve dönüşümler bu süreçler tamamlandığında sizi bambaşka bir insan haline getirmiş olacak.

İdealize ettiğiniz koşullarla, yakın çevrenizden gördüğünüz tepkiler birbiriyle uyuşmayabilir. Bu süreç içinde olabildiğince açık olmalı ve karşı tarafa söylemek istediklerinizi gerçek bir şekilde anlatmalısınız. Bütün anlaşmalar, iletişime dayalı işler, yakın çevre, komşular, akrabalarla olan ilişkileriniz de bu süreçte Neptün tarafından etkilenecek. Yanlış anlaşılmalar, kendini yanlış ifade etme gibi konulara karşı dikkatli adım atmanın faydası olabilir. Özellikle dış dünyaya karşı kendinizi daha açık hissedeceksiniz.

Aynı zamanda dış etkiler de sizi daha fazla etkileyecek. O yüzden çevrenizin sizi doğru yönlendirdiğinden emin olmanız gerekir. Eğer pozitif anlamda düşünecek olursak bu sizin metafizik ve spritüel gerçekliğinizin artmasına neden olabilecek. Aynı anda metafizik disiplin çalışmaları içinde kendinizi bulabilirsiniz. Reenkarnasyon gibi konulara ilginiz artabilir. İmajinasyonunuz ve yaratıcılığınız artacak; ama tabii ki bütün bunları gerçeklikler içinde yapmaya özen gösterin. Bu dönem yine düşünceleriniz çok net olmadığından dolayı karışıklık yaratmaması ve kişisel bir şüpheye düşmemek adına bu belirsizlik döneminde olabildiğince her şeyi not etmeye çalışın. Yoksa yanlış kararlar, gözden kaçırılan detaylar, ilişkilerinizi ve anlaşmalarınızı etkileyebilir.

Oğlak Burcu Aşk Hayatı 2015

Eğer hayatınızda hiç kimse yoksa bu altı aylık süreç içerisinde maddi durumu gayet yerinde olan ve sizin isteklerinizi karşılayabilecek olan bir aşka yelken açabilirsiniz. Aynı zamanda Jüpiter beşinci evde, aşk evinizde dolaşırken, burası çocuk alanınızda olduğu için eğer evliyseniz ve çocuk yapmak istiyorsanız 11 Haziran’a kadar çok şanslı etkiler altında olacaksınız. Eğlenceyi hayatınızda daha fazla yaşamak, kendinizi birazcık iş alanlarınızdan kopararak daha fazla hobilerinize yönelmek, sportif aktivitelere yönelmek söz konusu olabilir. Ama Jüpiter’in bu arada birazcık miskinlik ve tembellik vermesinden kaynaklı olarak çok da fazla sportif aktivitelere katılamayabilirsiniz.

Jogging, bisiklete binmek gibi. Yine bu dönemde eğlence hayatına olan ilginiz de artacak. Daha fazla rahatlamaya ihtiyacınız olduğunu keşfedebilirsiniz. Her ne kadar bu seneki tutulmalar iş ve hizmet alanlarınızda olsa bile evlilik alanınızın yöneticisi Ay olduğu için tutulmalardan yine aşk hayatınız da nasibini alabilir. Bu nedenle bu seneki bütün tutulmalarda ikili ilişkilerinizde, evlilik ve özel hayat ilişkilerinizde çok dikkatli olmalısınız.

Dikkatli olacağınız dönemler 20 Mayıs, 4 Haziran, 14 Kasım ve 28 Kasım tarihleri. Şubat başında ev ve aile hayatınızda özgürlüğünüze düşkün davranabilirsiniz. Özellikle evinizi ilgilendiren konularda her zamankinden daha farklı, daha özgür ve daha sıra dışı davranmak sizi hayata yeniden bağlayabilir. Bu dönem içerisinde evinizde her türlü tadilat, dekorasyon, boya-badana işine kalkışabileceksiniz. Yine bu dönem içerisinde evinizde misafir ağırlamak sizin için önemli olacak. Yalnız boya-badana, tamirat ve tadilat işleriniz varsa özellikle şubatın ortalarında yapmaya çalışın. Birtakım aksiliklerle karşılaşırsanız hemen sinirlenmemeye özen gösterin.

2 Mart civarında aniden bir ev alıp satabilirsiniz. Bir yandan hayattan keyif alacağınız bu dönemde, daha fazla yakın çevrenize, akrabalarınıza ve kardeşlerinize vakit ayırmak isteyeceksiniz. Yine evinizle ve ailenizle ilgili konular da önemli olmaya başlıyor. Özelikle 14 Mart aşkı arayanlar ve bulmak isteyenler için çok önemli bir tarih. Çünkü aşk hayatınızda bugün çok önemli ve beklediğiniz bir teklifle karşılaşmanız mümkün. Çocuk isteyenler çocuklarının olacağı haberini alabilirler.

Eğlenceli ortamlarda ya da bir seyahat sırasında tanışacağınız birisiyle çok uzun soluklu bir aşka yelken açabilirsiniz. Aşkı eğitim, seyahat alanlarında bulmaya eğilimli olacaksınız. Bu dönem başlayan aşklar uzun soluklu ve kalıcı olacak. Eğer evliyseniz veya uzun soluklu bir ilişkiniz varsa bu dönem ilişkinizden alacağınız tatmin çok yüksek olabilir ve sevdiğiniz insanla gelecek planları içerisine girebilirsiniz. Yine yapılacak güzel bir seyahat aşkınızı güçlü tutacak. Eğer bir taşınma söz konusu olursa, bir ev alım-satımı, yine bu taşınmayı keyif alarak yapacaksınız.

Nisan ayı tüm ay boyunca ev ve aile hayatınız devrede olmaya başlıyor. Daha fazla evinize vakit ayıracaksınız veya ailenizin problemleriyle ilgileneceksiniz. Bu dönem özellikle evinizde olmak, işlerinizi evinizden halletmek, eğer hayatınızda birisi varsa onunla baş başa vakit geçirmek önemli olacak. Ama bir yandan iş koşullarınızın artması, yavaş yavaş işinizin hareketlenmeye başlaması sizi bir parça da olsa huzursuz kılabilir. 19 Nisan’dan sonra aşk hayatınızda kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. Eğer hayatınızda hoşlandığınız bir insan varsa ve henüz açılamadıysanız bu tarihten sonra kendinizi ona tanıtabilir, kimliğinizi bu alanda ön plana çıkarabilirsiniz. Özellikle beraber aşk yaşamak istediğinizi karşı tarafa iletebilirsiniz. 21 Nisan’dan sonra alınacak kararlar da kalıcı ve önemli kararlar olacak. 22-24-29 Nisan şanslı günleriniz.

15 Mayıs’ta aşk evinizin yöneticisi Venüs gerilemeye başlıyor. İş alanınızda gerilemeye başlayan Venüs, aynı zamanda iş hayatında yaşadığınız zorlukları aşk hayatınıza taşıyacağınızı anlatıyor olabilir. Bu yüzden işte yaşadığınız her tür zorlanmayı özel hayatınıza taşımamaya bu 40 gün boyunca çok ama çok özen gösterin. 10-14-22 Mayıs aşk hayatınız için oldukça olumlu günler. Özellikle 22 Mayıs’ta kendinizi o kadar iyi hissedeceksiniz ki, ağzınızdan çok güzel sözler çıkabilir. Ve sevdiğiniz insanı bu vereceğiniz sözlerle, konuşmalarınızla çok ama çok mutlu edebilirsiniz. Aynı zamanda hayatınızda birisi varsa sevdiğiniz insan da aynı konuşmayı sizin için gerçekleştirebilir.
Haziran ayı işe odaklandığınız için sevdiklerinizi ihmal edeceksiniz, Yaşayacağınız ufak tefek sürtüşmeleri konuşmak ve bu konularda anlaşmaya varmak için 8 Haziran’dan sonrası gayet iyi. 21

Haziran’dan sonra ilgi alanınızı evlilik ve ikili ilişkilerinize kaydırmaya başlayacaksınız. Kimliğinizi ve kişiliğinizi bu alanlarda ortaya çıkarabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın hayatına göre adımlar atmak, onun hayatına göre planlarınızı yapmak, beraber yapılacak planlar, beraber yapılacak adımlar bu tarih sonrası önem kazanmaya başlıyor. Yine ilişkinizde bir problem varsa çözüme ulaştıracağınız bir süreç olacak. Bu dönem kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız yüksek olabilir.

3 Temmuz’daki dolunay özellikle ikili ilişkiler ve evlilik hayatınızda aldığınız kararların sonucunda hayatınızda önemli şeyleri değiştirebilir ya da kendi başınıza karar vermeniz gereken bir dönem olduğunu düşünebilirsiniz. Bu birkaç gün ilişkilerinizdeki hassaslıklar ön plana çıkacak. O yüzden yaşayacaklarınızı çok da fazla kafanızda büyütmeyin. 22 Temmuz’a kadar aşk hayatınız, ikili ilişkileriniz ve evlilik alanlarınız aktif durumda olacak.

Eylül başında aile hayatınızda yapılması gerekenler adına güzel ve olumlu bir dönem içerisinde bulunacaksınız. Hayatınızdaki değişimleri sabırla ve bir parça da olsa istekle karşılayacağınız bir dönem içerisindesiniz. Yine 13 Eylül ve 21 Eylül, ev ve aile hayatınızdaki kurulu düzeninizde güzel gelişmelerin yaşanacağı günlerden birkaçı. 30 Eylül’de ev ve aile hayatınızı etkileyen bir dolunay meydana gelecek. Bu dönem fazlasıyla iş alanlarınız aktif olduğundan işinize gösterdiğiniz ilgiyi ailenizdeki insanlar sizden bekleyebilirler. Bu dönem sürtüşmelere ve tartışmalara dikkat etmelisiniz. 30 Eylül civarı birkaç gün boyunca ilişkilerinize ve ailevi konulara dikkat edin.

Ekim ayında seyahat edebilirsiniz. Bir yandan iş alanlarınız ve sosyal çevrenizin aktif olması seyahati gerekli kılabilir. Özellikle 4 Ekim sonrası alacağınız haberler hoşunuza gitmeyebilir. 29 Ekim’de meydana gelen dolunay yine aşk evinizi tetikliyor olacak. Özellikle bu süreç içerisinde sevdiğiniz insanı ihmal ettiyseniz tedirginlikler ve sorunlar yaşamanız mümkün. Sevdiğiniz insanı sizden başka kimse anlayamaz. O yüzden bu dönem içinde onu ihmal ettiyseniz 29 Ekim ve civarına denk gelecek günlerde onun kalbini kazanma şansınız yüksek.

Aralık sonuna kadar çeşitli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. 28 Aralık yine aşk hayatınızda, özellikle ikili ilişkiler ve aşk hayatınızı aktif hale getiren günlerden bir tanesi. Yine bu süreçte, bugün içinde ikili ilişkiler ve evlilik hayatınızda önemli gelişmeler söz konusu olabilir.

Share This Post!

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir