2015 Boga Burcu

By : | 0 Yorum | On : Ocak 10, 2015 | Category : Genel

Sevgili Boğalar,

Bu yıl iş hayatında önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. İster isteyin ister istemeyin, iş yapmak, hizmet etmek hayatınızın önemli bir parçası haline gelebilir. Size düşen görev, yapacaklarınızdan mutluluk duymanız ve zevk almanız olmalı. Ancak o zaman başarı kaçınılmaz olabilir. İş ortamlarınızda ne kadar dürüst, açık ve adil olduğunuz bu süreç sonunda ortaya çıkacak.

Bu yeni bir dönemin başlangıcı. Kim ve ne olduğunuzu görecek, kendinizi iyi tanıyacak, neler başarabileceğinizi anlayacaksınız. Bu yıl kendinize olan güveniniz tam olacak. İnsanları kolaylıkla etkilemeyi başaracaksınız. Öğrenme ve deneyim kazanmanın bir parçası olan bu süreçte, insanlardan ve kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilirsiniz. Kişisel girişimleriniz ve atılımlarınız için harika bir yıl sizleri bekliyor, harekete geçin ve istediklerinize sahip olun. Devir sizin devriniz sevgili Boğalar ve yükselen Boğalar… Jüpiter girdiği her alanı genişlettiğinden, fiziki olarak kilo almanız kolaylaşabilir. Hayattan keyif aldığınız için yemeye, içmeye, güzel şeylere para harcamaya eğiliminiz artabilir. Temiz havayı sevecek ve fırsat yakaladığınızda kendinizi yollara atacaksınız.

Haziran ve sonrası para kazancınızda artış olacak, mal varlığınız çoğalacak, para ile ilgili her konuda şansın sizden yana olduğunu göreceksiniz.

Uranüs Koç burcunda dolaşmasına 2014 ‘te de devam ediyor. Beklenmedik ani olaylar çevrenizi, sizi ve alışkanlıklarınızı birden değiştirmenize neden olabilir. Psikoterapi, psikoloji, yaşam koçluğu, değişik konu ve olaylar, astroloji ve davranış bilimi gibi konular kendinizi anlamanıza yardımcı olabilir. Aniden hayatın bilinmeyen ve gizli alanlarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bilincinizin açıldığını, artık daha fazla maneviyatı hayatınızın içinde barındırmak istediğinizi fark edebilirsiniz. Siz fark etmeseniz bile yaşayacağınız olaylar, bilinçaltmızı harekete geçirecek.Önünüzdeki yıllar boyunca idealleriniz önemli olmaya başlıyor. Günlük yaşantınızda ideallerinizi aktif hale getirmek için çok çalışabilirsiniz. Arkadaşlıklarınız artabilir, kendi ideallerinizi paylaşmak için sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Arkadaş olarak seçeceğiniz insanlar konusunda dikkatli adımlar atmalısınız. Kandırılmalara ve aldanmalara açık olabilirsiniz. Özellikle üstleneceğiniz pozisyonlarda kurban olmamaya çalışmalı ve başkalarının sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Kendi ideallerinizmiş gibi gözüken gruplardan ve tehlikeli oyunlardan uzak durun. İnsanlara gereğinden fazla anlamlar yüklememeye özen gösterin. Özellikle 18-21 Mayıs tarihleri arasında doğanlar ekstra dikkatli olmalılar.

Boğa Burcu Aşk Hayatı 2015

Boğalar… İyimserliğiniz ve anlayışınız yüksek olacağından gerek var olan ilişkilerinizde, gerekse yeni başlayacak oluşumlarda kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Yalnız Boğa burçlarının genel özelliği, sevdikleri insana sahip olma arzusudur; işte bu yıl içinizden yükselen yeni anlayışınızla ilişkilerinizde kıskançlık ve sahiplenme duygusunu aza indirmeli, hayatı biraz da geldiği gibi yaşamayı öğrenmelisiniz.

İlişkilerine titiz ve eleştirel bir tarzla yaklaşmayı seven Boğalar, bu gerilemede paniğe kapılmamalılar. Çünkü gezegen gerilemeleri, gözden kaçırdıklarımızı fark etmek ve aynı hatalara düşmemek için gerçekleşir. Siz de bu dönem çuvaldızı kendinize, iğneyi başkalarına batırmalısmız. Aşk hayatınızda yaşadıklarınızı fark etmek için güzel bir dönem olabilir. Yavaşlamalar ve ertelenmeler söz konusu olursa lütfen bu anlayışla yaklaşmayı deneyin. Bu süreç 14 Nisan’a kadar devam edecek. Yapacağınız bu içsel gözden geçiriş ve hareketlerinizi düzeltmek için uğraşmanız birçok konuda işinize yarayacak.

Bekarsanız şubat ayı süresince, gizli saklı ilişkiler veya platonik aşklar gündeminize yerleşebilir. Böyle bir ilişkiyle karşılaşırsanız, çok da uzun soluklu olmayacağını bilmelisiniz, çünkü bu sene her şeyi göz önünde yaşamak isteğiniz yıl boyunca etkili olacak. 14-20 Mart günlerinde şans sizden yana olabilir. Zira beklediğiniz bir teklif varsa bu dönem isteklerinize kavuşabilirsiniz.

Mayıs sonu ve haziran başında aşk hayatınıza yönelik seyahatleriniz veya seyahat planlarınız gündeme gelebilir. Temmuz ayında yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkileriniz ön planda olacak. Yine evinizle veya ailenizle ilgili konular da öne çıkmaya başlayabilir. Aile büyüklerinize yardım etmek ve onların dertlerine çözümler bulmak sizin için önem kazanmaya başlayacak. 19 Temmuz ve sonrası ailevi kararlarınızı almak için uygun bir dönem içerisine giriyorsunuz. 22 Ağustos sonrası aşk hayatınız, eğlence yaşamanız devreye girmeye başlayacak. Aşkı tanımlamak, kendinizi aşkla ortaya koymak, flört etmek, hayatınızda birisi varsa ona gereken özeni göstermek isteyeceksiniz.

23 Ağustos’ta evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızın yöneticisi Mars bu evinizde dolaşmaya başlıyor. Evlilik ve özel hayatınız konusunda istikrarlı ve kararlı adımlarla ilerleyebilirsiniz. Yalnız Mars savaşçı bir gezegen olduğundan, ısrarcılık, inat, kıskançlık ve hükmetme duygularına karşı dikkatli olmalısınız. Sevdiğiniz insan da bu dönemde size aynı şekilde yaklaşabilir, özellikle ısrardan ve inatçılıktan kaçının.

5 Ekim’de Satürn sizin evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. 23-25 Nisan doğumlu Boğaların evlilikleri ve aşk hayatları test edilebilir. Sevdiğiniz insan üzerinde baskı kurmamak bu dönemde yapılacak en güzel davranış olabilir. İlk dönem doğan Boğalardan değilseniz ve bekarsanız bu süreç evlilik için önemli adımları tetikleyebilir.

Share This Post!

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir